Het weekend

Wanneer gebeurt er wat?

Vrijdag

20:00 Start inschrijving, inleveren thuisopdracht, tenten opzetten
22:00 Opening
23:00 Nazit op subkampen
23:30 Iedereen slaapt

Zaterdag

8:00 Ontbijt
9:45 Start tocht
16:00 Einde tocht
17:00 Start koken
20:00 Avondspel
22:30 Activiteitenmarkt
23:30 Nazit op subkampen
0:00 Iedereen slaapt

Zondag

8:00 Ontbijt
9:45 Postenspel
11:00 Afbreken
12:00 Sluiting

Wat gebeurt er allemaal tijdens een RSW weekend?

Het eerste wat je doet, is je samen met je gehele ploeg aanmelden bij de inschrijfbalie. Hier wordt alles geregeld en lever je ook gelijk je thuisopdracht in. Als je dit gedaan hebt, mag je naar je eigen subkamp en begin je met het opzetten van je tent. Als iedereen hier een beetje mee klaar is, verzamelen we met z’n allen bij het podium om officieel te beginnen met de RSW! Dit zullen we uiteraard doen met een spetterende thema-opening. Hierna gaat iedereen richting zijn of haar eigen subkamp om daar nog even gezellig na te zitten en daarna allemaal lekker je eigen bedje in. Zodat je morgen weer fris en fruitig aan een nieuwe dag kan beginnen.

De zaterdag begint bijtijds, want er is een druk programma vandaag. Nadat je de slaap uit je ogen hebt gewreven en genoten van een heerlijk ontbijtje, verzamelen we weer bij het podium om daar een nieuw stuk van het themaverhaal te zien. Vergeet dan vooral je uniform niet, want na de opening gaan we gelijk van start.
Na een mooi fotomomentje gaan jullie per ploeg op pad om een tocht te maken in de omgeving van het terrein. Onderweg komen jullie posten met verschillende opdrachten tegen en na een stevige wandeling zijn jullie als het goed is weer terug op het terrein.Wanneer iedereen gevonden is, beginnen jullie aan het avondmaal om jullie kookkunsten te gaan laten zien. Met een mooi drie-gangen menu (let op; je kunt kiezen uit 3 dingen, kijk hiervoor even onder het kopje van het eten) kunnen jullie de jury verleiden en zo een hoop punten binnenhalen. Als dan ook de afwas weer gedaan is, gaan we met elkaar beginnen met het eerste avondspel. Ook hiervoor zijn weer een hoop punten te verdienen, dus doe je best! Om daarna even bij te komen, gaan we met z’n allen wederom genieten van een stuk van het themaverhaal. Dan wordt ook gelijk het tweede deel van de avond uitgelegd; de activiteitenmarkt. Hier zijn allemaal leuke activiteiten om even lekker te ontspannen van de wedstrijd. Na een tijdje gaat iedereen richting zijn of haar eigen subkamp om daar de slaapzak in te kruipen en weer even bij te slapen voor de laatste dag van de RSW.

Ook de zondag begint met een lekker ontbijtje en een stuk van het themaverhaal. Hierna is er de laatste kans om punten te verdienen met het zondagspel, door met je ploeg verschillende opdrachten/spellen te doen en zoveel mogelijk laatste punten te halen. Als dit afgerond is, ga je terug naar je subkamp om daar alvast een begin te maken met het opruimen van je spullen. Dan zullen we voor de laatste keer met elkaar bij het podium verzamelen, om daar het allerlaatste stuk van het thema te zien en natuurlijk de winnaar van deze RSW!
Tot slot allemaal moe, maar zeker ook voldaan terug naar huis (om daar waarschijnlijk lekker bij te slapen).