Oranis

Welkom op Oranis, de gaafste planeet in de melkweg!

Alles op Oranis is Oranje, en dat is voor enkele aardbewoners natuurlijk een bekende kleur; de Nederlanders! Dat is niet toevallig, want een paar oorspronkelijke bewoners van Oranis zijn lichtjaren geleden naar de Aarde vertrokken om zich in Holland te vestigen. Ze zijn nog steeds herkenbaar aan hun achternaam “Van Oranje”, oftewel de leden van ons Koningshuis! (Oorspronkelijk dus “Van Oranis”). En waarschijnlijk hebben alle Nederlanders tegenwoordig nog een beetje Oranisbloed.

Daarom gaan jullie je ongetwijfeld thuis voelen op planeet Oranis, waar alles draait om de echte Oranjebeleving: Herrie, coole/maffe oranje gekleurde outfits, nog meer herrie, slecht voetbal en mooie liedjes! En Oranis staat voor winnaars (kijk maar naar de Oranje Leeuwinnen en TeamNL)!

Dus pak al je oranje spullen uit de kast, neem alles mee wat herrie maakt en smeer je keel om mee te brullen:

ORANIS BOVEN!!

PS: Bewoners van Oranis verspreiden het Oranjegevoel graag naar andere planeten. Neem dus ook lekker veel Oranjetroep, versieringen (confetti, slingers, vlaggen) en herrie mee om de andere kale, saaie planeten in onze buurt in die Oranjesfeer te krijgen.