De Kwijlende Kwallen

De Subkampstaf

Bart, Aimee en Mathieu

Over dit subkamp

Hallo stelletje Kwijlende Kwallen!

Kwallen lijken natuurlijk niet zo gaaf, maar eigenlijk zijn ze dat wel. Een kwal is namelijk een soepel, glad en gelikt dier, waar niemand grip op krijgt, die overal komt waar die wil (behalve bij de KFC en Subway!) en die zonodig van zich af kan bijten met zijn tentakels. In zijn eentje is een kwal dus al heel wat, maar vaak zwemmen ze ook nog in grote groepen bij elkaar, wat ze helemaal onverslaanbaar maakt!
Kortom, subkamp de Kwijlende Kwallen is bij voorbaat al weer onverslaanbaar! Dan nog enkele tips voor jullie, kwallen:

Tip 1: Aankleding: knutsel je eigen kwal: Sussele.org, kan ook van de onderkant van lege colafles, zie plaatje

Tip 2: Portugees oorlogsschip: sommige kwallen klitten aan elkaar voor een nog onoverwinnelijkere mix van slijm, tentakels en andere kwalligheid (nl.wikipedia.org/wiki/Portugees_oorlogsschip). Kortom, met je hele bak, patrouille of weten-wij-veel-hoe-groepjes-bij-jullie-heten kan je je verkleden als kwallig gevaarte, de rest van de subkampen zijn al bij voorbaat verlamd van angst!

Tip 3: en natuurlijk weer een Yell. Slaat nergens op, kwallen kunnen helemaal niet praten, maar toch. We hebben het niet te moeilijk gemaakt dit jaar, je hoeft slechts 1 (één) woord te schreeuwen, namelijk (hoe kan het ook anders) “Kwallen”:

Yell
Staf: Kwijlende…
Jullie: Kwallen!
Staf: Coole…
Jullie: Kwallen
Staf: Winnende…
Jullie: KWALLEN!!!

Kwijlende Kwallen Knutsel

Een voorbeeld van een geknutselde Kwijlende Kwal
Kwijlende Kwallen Knutsel